23 Oktober 2016

Karl en Els Suber-Verdoolaege en de kleine Rachelle snijden een nieuw hoofdstuk aan. Op 23 oktober eerstkomend gaan de deuren van hun Restaurant Apropos definitief dicht. “Op bijna anderhalf decennium tijd bouwden wij een bijzonder fijn cliënteel op”, zegt Els. “Langs deze weg wensen wij dan ook iedereen van harte te bedanken voor hun trouw en voor de vele mooie momenten. Ook onze toffe ploeg medewerkers, onze vrienden en onze familie zijn we heel dankbaar. Het is mooi geweest. Weldra varen we een nieuwe koers...”

AproposKYC

logo kyc

Dumontlaan 8 in Sint-Idesbald (Koksijde)
T. 058 51 35 71 / www.kyc.be

28 Oktober 2016

Vanaf 28 oktober gaat het gezin Suber een nieuwe uitdaging aan. Karl en Els worden immers de nieuwe uitbaters van de Koksijde Yachting Club (KYC) in Sint-Idesbald. “De KYC is een van de mooiste plekjes van de Westkust”, vindt Karl. “Er huist een warme sfeer en het zicht is uniek. Enerzijds kan je er sporten: zeilen, kitesurfen, windsurfen, suppen, enzovoort. Anderzijds kan je er gezellig ontspannen in onze bar. ’s Middags voorzien we een lekkere lunch en ook ‘s avonds schotelen we indien gewenst verzorgde gerechtjes en tapa’s voor. Dus... hopelijk tot binnenkort?”

APROPOS IS UITZONDERLIJK GESLOTEN OP 7/8/9 OKTOBER
APROPOS EST FERME LE 7/8/9 OCTOBRE



DINSDAGMENU AAN 24.00 EURO (12:00-14:00)

GEMARINEERDE SCAMPI
scampis marinées

VELOUTE VAN NOORDZEEVIS
vélouté de poissons de la Mer du Nord

KOFFIE
câfé

HEBT U ALLERGIEEN, LAAT HET ONS DAN WETEN
SI VOUS AVEZ DES ALLERGIES, INFORMEZ NOUS SVP

SUGGESTIES VAN DE MAAND:

Mangalica:
Meloen, mangalica, rucola, parmesan
Melon, jambon mangalica, salade roquette, parmesan

Salade Apropos:
Kreeft, langoestines, king krab, scampi, grijze garnalen
Homard, langoustines, king crabe, scampies, crevettes grises

Salade "Fille à papa":
Kalfszwezerik, kip, spek, mangalica, boontjes, champignons
Ris de veau, poulet, lardons, jambion mangalica, haritcots verts, champignons

Tomaat garnaal / tomates crevettes:
Handgepelde garnalen, eitje, tomabel trostomaat
Crevettes épulchées à la main, tomates egrappe

Végetartisch / végétarin:
Tomaat, aunergine, courgette, basilicum, brie of geitenkaas
Tomates, aubergines, courgettes, basilic, brie ou fromage de chèvre

Alle salades worden gevergezeld van koude aardappelen of couscous
Tous les salades sont servies avec salade de pommes de terre ou de la semoule

Apropos Koksijde

Even buiten het centrum van Koksijde-Bad, vinden we de villa van Karl Suber en Els Verdoolaege, een jong West-Vlaams horecakoppel. De rijzige kustvilla, die dateert van 1938, herbergt nu, behalve hun privé-woning ook een restaurant.

Home1
Home2
Home4

In de prachtig gerenoveerde kustvilla met royaal terras, waarvan de inrichting op zich reeds de moeite loont, kan u terecht voor een hedendaags klassieke keuken met een knipoog naar het oosten.
De kaart is eenvoudig en beperkt, voorzien van schotels volgens ieder budget, en ook Koningin Paola genoot hier reeds van een schitterend diner!

Openingsuren Keuken

Maandag   12:00-14:00 & 19:00-21:00
Dinsdag   12:00-14:00 - s avonds gesloten
Woensdag   Gesloten
Donderdag   Gesloten
Vrijdag   12:00-14:00 & 19:00-21:00
Zaterdag   12:00-14:00 & 19:00-21:00
Zondag   12:00-14:00 & 19:00-21:00

Newsletter Apropos

apropos wit320px